Gladiatoren Gevecht Colosseum


Uw gasten wanen zich als echte strijders in dit prachtige opblaasbare colosseum luchtkussen en zullen met veel plezier strijden om de zege. Dit gladiatoren spel in het prachtige romeinse colloseum thema is uitgerust met een wiebelplateu dat om extra balanceringsvermogen vraagt. Dit gladiatoren gevecht wordt geleverd inclusief 2 mutsen en 4 mega bokshandschoenen, kortom A lot of Fun!

Wie slaat zijn tegenstander als eerste van het wiebelplateu? Huur nu dit prachtige gladiatoren spel bij ons in heel Nederland!

Deze gladiatoren arena is 6 meter in doorsnede en 4 meter hoog.

De plaats op het wiebelplateau is beperkt waardoor deze attractie ideaal is voor kinderen maar ook voor volwassenen te gebruiken is.


Gratis Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij leveren dit gladiatoren luchtkussen in heel Nederland voor een vaste huurprijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. Dus of u het luchtkussen nu nodig heeft voor een kinderfeest in Amsterdam of voor een evenement in Den Helder dit luchtkussen kunt u in heel Nederland huren. Het luchtkussen wordt op vrijdag in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling op maandag dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Weekend Sale

Alleen bij Springkussen Huren Nederland huurt u goedkoop uw springkussen voor een heel weekend! U betaalt slechts 1 dag huur de rest van het weekend is gratis!


Zelf Opzetten & Afbreken

Dit luchtkussen wordt geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van het luchtkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het luchtkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf het gladiatoren spel op te zetten en af te breken.

Het gladiatoren gevecht wordt geleverd met twee Europees goedgekeurde blowers die uiterst veilig en waterdicht zijn. Deze hebben een vermogen van 2.200 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit luchtkussen is dan ook voorzien van een keuringsrapport en voldoet aan de laatste veiligheidseisen.


Reserveren

De genoemde aanbiedingen zijn alleen per E-Mail via Springkussen Huren Nederland te reserveren. 

Vermeld in uw E-Mail:

  1. -Uw adres (inclusief tel. nr.) en eventueel het leveradres

  2. -Het gewenste springkussen

  3. -De gewenste datum

Wij nemen dan contact met u op om het luchtkussen voor u te reserveren. Reserveer op tijd! info@springkussenhurennederland.nl


Prijs:


Geleverd en opgehaald in heel Nederland:          

Huur losse Dag: € 245

Huur heel Weekend: van € 305 voor: € 245


Opties

SMS met tijdsindicatie van levering: + € 1,-

Geleverd voor 15u: + € 7,50

Geleverd voor ander tijdstip: Prijs op aanvraag.


Borg

Borg: € 200

De borg dient u samen met uw betaling vooraf over te maken, en deze storten wij binnen 7 dagen na correcte terug ontvangst weer terug op uw rekening.


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Springkussen Huren Nederland
Uw springkussen Gratis geleverd in heel Nederland!Springkussen_Huren_Nederland.html

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

springkussen huren Noord-Holland springkussen verhuur noord-holland springkussen huren amsterdam springkussen te huur in amsterdam springkussens verhuur Haarlem springkussen huren Alkmaar springkastelen verhuur Den Helder springkussen huren noord holland springkasteel huren randstad springkussen luchtkussen verhuur noord holland

Popcornmachine op kar

Gratis levering

€ 146

Gladiatoren Spel in Colosseum Thema

Inclusief Reuze handschoenen en mutsen

Video:

Opzetten & Afbreken:

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_Nederland.htmlSpringkussen_Huren_Nederland.htmlshapeimage_5_link_0

Reserveer

Nu!

E-Mail

Weekend SALE

Springkussen Huren Nederland

info@springkussenhurennederland.nl