Springkussen Caroussel Huren?


Met zijn hoge punt dak ziet iedereen dit springkussen wel staan! Of u dit springkussen nu wilt huren in Groningen of Delfzijl, we leveren dit overdekte springkussen overal in Nederland! Een mooi springkussen met een dak in de vorm van een circus tent. 

Het springkasteel is 5 * 4 Meter groot en 5 Meter hoog, een echte blikvanger! Door het dak zijn kinderen beschut tegen de zon en lichte neerslag. Tussen de muren en het dak is het springkussen open waardoor er genoeg frisse licht door het springkussen kan, ook zit er in het dak een luikje dat open gemaakt kan worden als het erg warm weer is. Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.

Houd er rekening mee dat het dak breder dan 4 meter is!


Gratis Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij leveren dit overdekte thema springkussen in heel Nederland voor een vaste huurprijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. Dus of u het springkussen nu nodig heeft voor een kinderfeest in Groningen of voor een evenement in Stadkanaal dit springkussen kunt u in heel Nederland huren. Het springkussen wordt op vrijdag in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling op maandag dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Weekend Sale

Alleen bij Springkussen Huren Nederland huurt u goedkoop uw springkussen voor een heel weekend! U betaalt slechts 1 dag huur de rest van het weekend is gratis!


Zelf Opzetten & Afbreken

Dit springkussen wordt geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van het springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkasteel op te zetten en af te breken.

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij ons voorop. Dit springkussen is gekeurd door AIB Vincotte Nederland. en geschikt voor 9 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

De genoemde aanbiedingen zijn alleen per E-Mail via Springkussen Huren Nederland te reserveren. 

Vermeld in uw E-Mail:

  1. -Uw adres (inclusief tel. nr.) en eventueel het leveradres

  2. -Het gewenste springkussen

  3. -De gewenste datum

Wij nemen dan contact met u op om het springkussen voor u te reserveren. Reserveer op tijd! info@springkussenhurennederland.nl


Prijs:


Geleverd en opgehaald in heel Nederland:          

Huur losse Dag: € 209

Huur heel Weekend: van € 229 voor: € 209


Opties

SMS met tijdsindicatie van levering: + € 1,-

Geleverd voor 15u: + € 7,50

Geleverd voor ander tijdstip: Prijs op aanvraag.


Borg

Borg: € 200

De borg dient u samen met uw betaling vooraf over te maken, en deze storten wij binnen 7 dagen na correcte terug ontvangst weer terug op uw rekening.


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Springkussen Huren Nederland
Uw springkussen Gratis geleverd in heel Nederland!Springkussen_Huren_Nederland.html

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel






25 Meter

€ 2,95

Opzetten en Afbreken

Springkasteel Caroussel

5 * 4 * 5 M

springkussen huren Groningen springkussen verhuur groningen springkussen huren groningen springkussen te huur in groningen springkussens verhuur Veendam springkussen huren Groningen springkastelen verhuur Delfzijl springkussen huren stadskanaal springkasteel huren groningen springkussen luchtkussen verhuur groningen

Popcornmachine op kar





Gratis levering

€ 146

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_Nederland.htmlSpringkussen_Huren_Nederland.htmlshapeimage_4_link_0

Springkussen Huren Nederland

info@springkussenhurennederland.nl

Reserveer

Nu!

E-Mail

Weekend SALE