Springkussen Aap Huren


Een springkussen huren in Noord-Brabant? Of in een andere provincie van Nederland? We verhuren het springkussen aap in heel Nederland! Of u nu een springkussen zoekt in Einhoven of in Tilburg dit springkussen kunt u overal bij ons huren!

Dit springkussen met zijn grote apenkop is zeker een blikvanger op elk feestje. Dit overdekte thema springkussen is zeer gewild en spreekt kinderen enorm aan. Dit springkussen aap ziet er niet alleen super leuk uit maar is ook super veilig!

Het springkussen is 5,2 * 4 Meter groot en 4,5 Meter hoog. Door het dak zijn kinderen beschut tegen de zon en lichte neerslag. Het dak is bevestigd met klittenband waardoor het bij hoge temperaturen ook heel eenvoudig verwijderd kan worden. Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Gratis Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij leveren dit overdekte thema springkussen in heel Nederland voor een vaste huurprijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. Dus ook in bijvoorbeeld Eindhoven, Breda of Tilburg, Noord-Brabant kunt u dit springkussen huren. Het springkussen wordt op vrijdag in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling op maandag dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Weekend Sale

Alleen bij Springkussen Huren Nederland huurt u goedkoop uw springkussen voor een heel weekend! U betaalt slechts 1 dag huur de rest van het weekend is gratis!


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze springkastelen worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van het springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkasteel op te zetten en af te breken.

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij ons voorop. Dit springkussen is gekeurd door AIB Vincotte Nederland en geschikt voor 8 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

De genoemde aanbiedingen zijn alleen via bovenstaand formulier of per E-Mail via Springkussen Huren Nederland te reserveren. 

Vermeld in uw E-Mail:

  1. -Uw adres (inclusief tel. nr.) en eventueel het leveradres

  2. -Het gewenste springkussen

  3. -De gewenste datum

Wij nemen dan contact met u op om het springkussen voor u te reserveren. Reserveer op tijd! info@springkussenhurennederland.nl


Prijs

Geleverd en opgehaald in heel Nederland:          

Huur losse Dag: € 219

Huur heel Weekend: van € 229 voor: € 219


Opties

SMS met tijdsindicatie van levering: + € 1,-

Geleverd voor 15u: + € 7,50

Geleverd voor ander tijdstip: Prijs op aanvraag.


Borg

Borg: € 200

De borg dient u samen met uw betaling vooraf over te maken, en deze storten wij binnen 7 dagen na correcte terug ontvangst weer terug op uw rekening.


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

springkussen huren Noord-Brabant springkussen huren Brabant springkasteel huren Noord-Brabant luchtkussen huren Noord-Brabant springkussen verhuur Noord-Brabant springkussens verhuur Tilburg springkussen huren in Breda verhuur springkastelen Eindhoven springkasteel huren Brabant springkussens verhuur luchtkussen te huur ‘s-Hertogenbosch springkussen verhuur Noord-Brabant springkasteel Einhoven Verhuur springkussen Breda Springkussen huren Noord-Brabant Eindhoven, Tilburg, Breda

Springkussen Huren Nederland
Uw springkussen Gratis geleverd in heel Nederland!Springkussen_Huren_Nederland.html

Spellen


5 Spellen

€ 199

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_Nederland.htmlSpringkussen_Huren_Nederland.htmlshapeimage_3_link_0

Reserveer

Nu!

E-Mail

Weekend SALE

Springkussen Aap Huren?

5,2 * 4 * 4,5 M

V Overdekt

V Veilig

V Gratis dag van te voren geleverd

V Gratis dag erna opgehaald

Nu heel weekend voor maar: € 219!

Video Springkussen Aap

Video Opzetten en Afbreken

Springkussen Huren Nederland

info@springkussenhurennederland.nl

Is onderdeel van:Happy Rent

Gaasstraat 3A

6369 VA Simpelveld

Nederland

KVK Maastricht: 14083173

BTW-NR: 1594.56319.B01