Springkussen Aladdin Huren?


Ons unieke luchtkussen Aladdin kan in heel Nederland gehuurd worden. Met het thema van 1000 en 1 nacht is dit springkussen een opblaasbaar sprookje dat elke kind zal betoveren. Dit thema springkussen ziet er niet alleen betoverend uit maar is ook super veilig!

Het luchtkussen is 5 * 4 Meter groot en 5 Meter hoog. Door het dak zijn kinderen beschut tegen de zon en lichte neerslag. Het dak is bevestigd met klittenband waardoor het bij hoge temperaturen ook heel eenvoudig verwijderd kan worden. Het luchtkussen aladdin wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Gratis Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij leveren dit overdekte thema springkussen in heel Nederland voor een vaste huurprijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. Dus ook in bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag of Leiden, Zuid-Holland kunt u dit springkussen huren. Het springkussen wordt op vrijdag in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling op maandag dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Weekend Sale

Alleen bij Springkussen Huren Nederland huurt u goedkoop uw springkussen voor een heel weekend! U betaalt slechts 1 dag huur de rest van het weekend is gratis!


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze springkastelen worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van het springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkasteel op te zetten en af te breken.

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij ons voorop. Dit springkussen is gekeurd door het Liftinstituut. en geschikt voor 13 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

De genoemde aanbiedingen zijn alleen per E-Mail via Springkussen Huren Nederland te reserveren. 

Vermeld in uw E-Mail:

  1. -Uw adres (inclusief tel. nr.) en eventueel het leveradres

  2. -Het gewenste springkussen

  3. -De gewenste datum

Wij nemen dan contact met u op om het springkussen voor u te reserveren. Reserveer op tijd! info@springkussenhurennederland.nl


Prijs:


Geleverd en opgehaald in heel Nederland:          

Huur losse Dag: € 219

Huur heel Weekend: van € 229 voor: € 219


Opties

SMS met tijdsindicatie van levering: + € 1,-

Geleverd voor 15u: + € 7,50

Geleverd voor ander tijdstip: Prijs op aanvraag.


Borg

Borg: € 200

De borg dient u samen met uw betaling vooraf over te maken, en deze storten wij binnen 7 dagen na correcte terug ontvangst weer terug op uw rekening.


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Springkussen Aladdin

5 * 4 * 5 M

Video:

Opzetten en Afbreken

Springkussen Huren Nederland
Uw springkussen Gratis geleverd in heel Nederland!Springkussen_Huren_Nederland.html

Spellen


5 Spellen

€ 199

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

springkussen huren zuid-holland springkussen huren Rotterdam springkussen huren zuid-holland verhuur van springkussen in rotterdam, den haag en leiden zuid holland springkussen verhuur randstad springkasteel huren rotterdam springkussen verhuur leiden springkussen verhuur zuid holland springkasteel huren zuid holland springkussen huren springkussen huren den haag springkussen verhuur zoetermeer springkussen huren leiden springkussen kinderfeestje te huur springkasteel rotterdam luchtkussen huren leiden springkussen huren holland springkussen huren springkussen verhuur zuid-holland rotterdam, leiden, den haag en zoetermeer

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_Nederland.htmlSpringkussen_Huren_Nederland.htmlshapeimage_6_link_0

Springkussen Huren Nederland

info@springkussenhurennederland.nl

Reserveer

Nu!

E-Mail

Weekend SALE