Opzoek om goedkoop een springkussen te huren? U kunt dit springkussen heel goedkoop huren en dit springkussen wordt gratis in heel Nederland geleverd! Dat u dit springkussen goedkoop huurt betekend niet dat u inlevert op kwaliteit, integendeel! Als u dit springkussen wilt huren dan huurt u een springkussen van de hoogste kwaliteit dat tevens gekeurd is aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Met een afmeting van 4*3 Meter en een hoogte van 2 meter kan het springkussen bijna overal geplaatst worden. Ook ideaal voor binnen! Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Gratis Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij leveren dit springkussen in heel Nederland voor een vaste huurprijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. Dus ook in bijvoorbeeld Maasstricht, Limburg of in Arnhem, Gelderland kunt u dit springkussen huren. Het springkussen wordt op vrijdag in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling op maandag dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Weekend Sale

Alleen bij Springkussen Huren Nederland huurt u goedkoop uw springkussen voor een heel weekend! U betaalt slechts 1 dag huur de rest van het weekend is gratis!


Zelf Opzetten & Afbreken

Ons springkussen wordt geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkasteel is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd. Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkussen op te zetten en af te breken. Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij ons voorop. Dit springkussen is gekeurd door AIB Vincotte Nederland. en geschikt voor 6 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

De genoemde aanbiedingen zijn alleen via bovenstaand formulier of per E-Mail via Springkussen Huren Nederland te reserveren. 

Vermeld in uw E-Mail:

  1. -Uw adres (inclusief tel. nr.) en eventueel het leveradres

  2. -Het gewenste springkussen

  3. -De gewenste datum

Wij nemen dan contact met u op om het springkussen voor u te reserveren. Reserveer op tijd! info@springkussenhurennederland.nl


Prijs

Geleverd en opgehaald in heel Nederland:          

Huur losse Dag: € 169

Huur heel Weekend: van € 189 voor: € 169


Opties

SMS met tijdsindicatie van levering: + € 1,-

Geleverd voor 15u: + € 7,50

Geleverd voor ander tijdstip: Prijs op aanvraag.


Borg

Borg: € 200

De borg dient u samen met uw betaling vooraf over te maken, en deze storten wij binnen 7 dagen na correcte terug ontvangst weer terug op uw rekening.


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Goedkoop springkussen huren springkussen verhuur goedkoop springkussen goedkoop huren in heel Nederland springkussen huren goedkoop springkasteel verhuur goedkoop springkussen te huur goedkoop springkastelen verhuur goedkoop nederland springkastelen verhuur goedkoop huren springkussen levering in heel nederland goedkoop springkussen te huur luchtkussen verhuur goedkoop springkastelen huren goedkoop springkussens te huur nederland goedkoop springkussen huren leverbaar in heel nederland goedkoop springkussen huren

Springkussen Huren Nederland
Uw springkussen Gratis geleverd in heel Nederland!Springkussen_Huren_Nederland.html
< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_Nederland.htmlSpringkussen_Huren_Nederland.htmlshapeimage_4_link_0

Reserveer

Nu!

E-Mail

Weekend SALE

Goedkoop een Springkussen Huren

4 * 3 * 2 M

V Veilig

V Gratis dag van te voren geleverd

V Gratis dag erna opgehaald

Nu heel weekend voor maar: € 169!

Video Opzetten en Afbreken

Springkussen Huren Nederland

info@springkussenhurennederland.nl

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

Suikerspin


Suikerspinmachine

€ 126