Goedkoop springkussen verhuur bij springkussen huren Nederland. U kunt dit springkussen heel goedkoop huren en dit springkussen wordt zelfs gratis bij u thuis geleverd! Voor de verhuur van uw springkussen moet u dus bij ons zijn! Met een afmeting van 4,1*4,55 Meter en een hoogte van 3,1 meter kan het springkussen bijna overal geplaatst worden. En is het groot genoeg voor ieder kinderfeestje!

Ook ideaal voor binnenin een feestzaal! Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Gratis Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij leveren dit springkussen in heel Nederland voor een vaste huurprijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. Dus ook in bijvoorbeeld Lelystad, Almere en Harderwijk, Flevoland wordt dit springkussen verhuurd. Het springkussen wordt op vrijdag in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling op maandag dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Weekend Sale

Alleen Springkussen Huren Nederland verhuurd u zo goedkoop uw springkussen voor een heel weekend! U betaalt slechts 1 dag huur de rest van het weekend is gratis!


Zelf Opzetten & Afbreken

Ons springkussen wordt geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een luchtkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkussen op te zetten en af te breken.

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij ons voorop. Dit springkussen is gekeurd door AIB Vincotte Nederland. en geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

De genoemde aanbiedingen zijn alleen via bovenstaand formulier of per E-Mail via Springkussen Huren Nederland te reserveren. 

Vermeld in uw E-Mail:

  1. -Uw adres (inclusief tel. nr.) en eventueel het leveradres

  2. -Het gewenste springkussen

  3. -De gewenste datum

Wij nemen dan contact met u op om het springkussen voor u te reserveren. Reserveer op tijd! info@springkussenhurennederland.nl


Prijs

Geleverd en opgehaald in heel Nederland:          

Huur losse Dag: € 179

Huur heel Weekend: van € 199 voor: € 179


Opties

SMS met tijdsindicatie van levering: + € 1,-

Geleverd voor 15u: + € 7,50

Geleverd voor ander tijdstip: Prijs op aanvraag.


Borg

Borg: € 200

De borg dient u samen met uw betaling vooraf over te maken, en deze storten wij binnen 7 dagen na correcte terug ontvangst weer terug op uw rekening.


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Goedkoop springkussen verhuur springkussen verhuur goedkoop springkussen goedkoop huren in heel Nederland springkussen verhuur goedkoop springkasteel verhuur goedkoop springkussen te huur goedkoop springkastelen verhuur goedkoop nederland springkastelen verhuur goedkoop huren springkussen levering in heel nederland goedkoop springkussen te huur luchtkussen verhuur goedkoop springkastelen huren goedkoop springkussens te huur nederland goedkoop springkussen verhuur leverbaar in heel nederland goedkoop springkussen verhuur

Springkussen Huren Nederland
Uw springkussen Gratis geleverd in heel Nederland!Springkussen_Huren_Nederland.html

springkussen verhuur flevoland springkussen huren flevoland springkasteel huren flevoland luchtkussen huren flevoland springkussen verhuur flevoland springkussens verhuur almere springkussen huren in lelystad verhuur springkastelen dronten springkasteel huren flevoland springkussens verhuur luchtkussen te huur almere springkussen verhuur harderwijk springkasteel

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_Nederland.htmlSpringkussen_Huren_Nederland.htmlshapeimage_3_link_0

Reserveer

Nu!

E-Mail

Weekend SALE

Arena 4,10 * 4,55 * 3,10 M

V Veilig

V Gratis dag van te voren geleverd

V Gratis dag erna opgehaald

Nu heel weekend voor maar: € 179!

Goedkoop Springkussen Verhuur

Video Opzetten en Afbreken

Springkussen Huren Nederland

info@springkussenhurennederland.nl

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

Popcorn


Op Kar

€ 145