Opzoek naar een klein springkussen om te huren? Dit springkussen met dak past in vrijwel iedere oprit of tuin.  Ideaal als u iets minder plek heeft.  We verhuren dit springkussen met dak heel goedkoop in heel Nederland. Het springkussen is 4,2 * 3 Meter groot en 3,5 Meter hoog. Door het dak zijn kinderen beschut tegen de zon en lichte neerslag. Het springkussen is aan de bovenkant geheel dicht waardoor kinderen niet over de randen kunnen klimmen. Aan de achterkant zit een net waardoor de wind er wel lekker doorheen kan waaien, maar er geen kinderen overheen kunnen vallen, extra veilig dus!

Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Gratis Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij leveren dit springkussen in heel Nederland voor een vaste huurprijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. Dus ook in bijvoorbeeld Gouda of Amersfoort in Utrecht kunt u dit springkussen huren. Het springkussen wordt op vrijdag in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling op maandag dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Weekend Sale

Alleen bij Springkussen Huren Nederland huurt u goedkoop uw springkussen voor een heel weekend! U betaalt slechts 1 dag huur de rest van het weekend is gratis!


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze springkastelen worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkasteel is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd. Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkasteel op te zetten en af te breken. Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij ons voorop. Dit springkussen is gekeurd door het liftinstituut, en geschikt voor 6 kinderen in de leeftijdscategorie van 3-14 jaar. 


Reserveren

De genoemde aanbiedingen zijn alleen via bovenstaand formulier of per E-Mail via Springkussen Huren Nederland te reserveren. 

Vermeld in uw E-Mail:

  1. -Uw adres (inclusief tel. nr.) en eventueel het leveradres

  2. -Het gewenste springkussen

  3. -De gewenste datum

Wij nemen dan contact met u op om het springkussen voor u te reserveren. Reserveer op tijd! info@springkussenhurennederland.nl


Prijs

Geleverd en opgehaald in heel Nederland:          

Huur losse Dag: € 189

Huur heel Weekend: van € 209 voor: € 189


Opties

SMS met tijdsindicatie van levering: + € 1,-

Geleverd voor 15u: + € 7,50

Geleverd voor ander tijdstip: Prijs op aanvraag.


Borg

Borg: € 200

De borg dient u samen met uw betaling vooraf over te maken, en deze storten wij binnen 7 dagen na correcte terug ontvangst weer terug op uw rekening.


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Springkussen Rode Jumper

Springkussen Huren Nederland
Uw springkussen Gratis geleverd in heel Nederland!Springkussen_Huren_Nederland.html

Reserveer

Nu!

E-Mail


Gratis

Levering

springkussen huren utrecht springkussen te huur utrecht springkasteel huren utrecht springkussen verhuur utrecht springkussens verhuur utrecht springkastelen verhuur utrecht springkussen huren woerden springkussen te huur in maarssen verhuur springkussens gouda springkussen verhuur amersfoort springkussen huren zeist springkastelen verhuur doorn springkussen verhuur wijk bij duurstede springkussen huren hilversum springkussen verhuur gooi springkussens verhuur springkastelen verhuur utrecht

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_Nederland.htmlSpringkussen_Huren_Nederland.htmlshapeimage_2_link_0

4,2 * 3 * 3,5 M

V Overdekt

V Veilig

V Gratis dag van te voren geleverd

V Gratis dag erna opgehaald

Nu heel weekend voor maar: € 189!

Video Opzetten en Afbreken

Springkussen Huren Nederland

info@springkussenhurennederland.nl

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

Suikerspin


Suikerspinmachine

€ 126