U huurt dit springkussen bij Springkussen Huren Nederland heel voordelig. Dit prachtige overdekte oranje springkussen Circus Mini is een opblaasbaar springkussen met het prachtige circus thema. Dit springkussen is ideaal als u niet te veel ruimte tot uw beschikking heeft maar toch een overdekt springkussen zoekt. Dit compacte springkussen circus mini is 3,5 * 3 Meter groot en 2,8 Meter hoog, ook ideaal om binnen in een feestzaal te plaatsen bijvoorbeeld. Door het dak worden kinderen beschut tegen zon en lichte neerslag. Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Gratis Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij leveren dit springkussen heel Nederland voor een vaste huurprijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. Dus ook in bijvoorbeeld Middelburg, Zeeland kunt u dit springkussen huren. Het springkussen wordt op vrijdag in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling op maandag dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Weekend Sale

Alleen bij Springkussen Huren Nederland huurt u goedkoop uw springkussen voor een heel weekend! U betaalt slechts 1 dag huur de rest van het weekend is gratis!


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze springkastelen worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkasteel is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd. Zie onze video om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkasteel op te zetten en af te breken. Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij ons voorop. Dit springkussen is gekeurd door AIB-Vincotte Nederland B.V. en geschikt voor 6 kinderen in de leeftijdscategorie van 3-14 jaar. 


Reserveren

De genoemde aanbiedingen zijn via het formulier of per E-Mail via Springkussen Huren Nederland te reserveren. 

Vermeld in uw E-Mail, Uw adres (inclusief tel. nr.) en eventueel het leveradres, het gewenste springkussen en de gewenste datum Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om het springkussen voor u te reserveren. Reserveer op tijd! info@springkussenhurennederland.nl


Prijs

Geleverd en opgehaald in heel Nederland:          

Huur losse Dag: € 189

Huur heel Weekend: van € 209 voor: € 189


Opties

SMS met tijdsindicatie van levering: + € 1,-

Geleverd voor 15u: + € 7,50

Geleverd voor ander tijdstip: Prijs op aanvraag.


Borg

Borg: € 200

De borg dient u samen met uw betaling vooraf over te maken, en deze storten wij binnen 7 dagen na correcte terug ontvangst weer terug op uw rekening.


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

springkussen huren zeeland springkussen verhuur zeeland springkasteel huren zeeland springkastelen verhuur zeeland luchtkussen verhuur zeeland springkussen te huur middelburg springkussens huren goes springkussen verhuur middelburg springkussen huren Dordrecht springkussen verhuur Vlaardingen luchtkussen huren bergen op zoom goedkoop springkussen te huur zeeland springkasteel huren zwijdrecht springkussen huren renesse springkussens

Video Opzetten en Afbreken

Springkussen Huren Nederland
Uw springkussen Gratis geleverd in heel Nederland!Springkussen_Huren_Nederland.html

Klanten Huren vaak ook:

Reserveer

Nu!

E-Mail

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95


Gratis

Levering

Springkussen Huren Nederland

info@springkussenhurennederland.nl

Suikerspin


Suikerspinmachine

€ 126

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_Nederland.htmlSpringkussen_Huren_Nederland.htmlshapeimage_4_link_0

Springkussen Circus Mini Huren?

3,5 * 3 * 2,8 M

V Overdekt

V Veilig

V Gratis dag van te voren geleverd

V Gratis dag erna opgehaald

Nu heel weekend voor maar: € 189!